Sådan fungerer det:

Hvis du finder en lavere kvalificeret pris* på samme indkvartering og med samme vilkår på et tidspunkt, før din reservation er foretaget eller op til 24 timer, efter du har foretaget din reservation gennem en af vores officielle Hilton-reservationskanaler**, giver vi dig den laveste pris OG giver yderligere 25 % rabat på værelsesprisen pr. nat under dit ophold.

Hvis der, igennem den officielle Hilton-reservationskanal, er flere tilgængelige priser for samme indkvartering, skal du have reserveret til den laveste pris for at være berettiget til garanti for bedste pris ved prismatch.

**Officielle Hilton-reservationskanaler
 • Alle officielle Hilton-websider
 • Alle officielle Hilton-kundeservicecentre
 • Hilton Honors-appen
 • Direkte på et af Hiltons hoteller
 • Gennem et akkrediteret rejsebureau*** Se "Andre detaljer" for flere oplysninger
*Lavere kvalificeret pris

En "lavere kvalificeret pris" skal opfylde alle følgende punkter:

 • En lavere pris, som du finder på en reservationskanal, som IKKE er en af de officielle Hilton-reservationskanaler**.
 • Skal være for samme indkvartering og på samme vilkår som din aktuelle reservation gennem en af de officielle Hilton-reservationskanaler**.
 • Prisen skal være uden restriktioner, hvilket betyder, at den kan ses og reserveres af hvem som helst.

Disse er den type af priser, som IKKE opfylder kriterierne for en "lavere kvalificeret pris":

 • Prisen afspejler en anden slags indkvartering eller andre vilkår, som for eksempel:
  En anden værelsestype Du har reserveret et queen-værelse, og prisen er for et king-værelse
  Et andet hotel Du har reserveret på Waldorf Astoria Beverly Hills, og prisen er for The Beverly Hilton
  Et værelse med en anden udsigt Du har reserveret et værelse med fuld udsigt til havet, og denne pris er for delvis udsigt til havet
  Omfatter andre faciliteter Du har reserveret et værelse med en kredit på stedet på 25 USD, og denne pris er for et værelse plus gratis morgenmad og premium wi-fi
  Datoer for check-in/check-out er forskellige Du har reserveret et værelse med check-in den 8/25/18 og check-out den 8/31/18, men denne pris er for et værelse med check-in den 8/26/18 og check-out den 8/31/18

  Du har reserveret et værelse med check-in den 8/25/18 og check-out den 8/31/18, men den pris du sammenligner med er for 2 separate reservationer, én med et værelse med check-in den 8/25/18 med check-out den 8/26 og en anden med et værelse med check-in den 8/26 og check-out den 8/31/18.
  Andet antal gæster Du har reserveret et værelse til 2 voksne og 2 børn, men denne pris er for et værelse kun for 2 voksne
  Andre vilkår Du har reserveret et værelse med fuld refusion, men denne pris er for et værelse med 100 % forudbetalt depositum på kreditkort

  Du har reserveret et værelse med en 2-dages afbestillingspolitik, men denne pris er for et værelse med en 4-dages afbestillingspolitik.

  Du har reserveret et værelse, der tillader gratis afbestilling eller mulighed for at ændre din reservation, men prisen er for et værelse, der ikke kan afbestilles, eller med straf eller gebyr for ændringer.
 • Prisen har begrænsninger eller restriktioner for, hvordan den er vist eller reserveret:
  Priser på hjemmesider, som IKKE viser brandet, hotellet eller værelsestypen før reservationen er gennemført Når du på en hjemmeside skal søge efter og reservere et værelse, uden at du kender brandet eller hotellet, og først efter du har reserveret får oplyst navnet på hotellet og brandet
  Reservationer, som ikke giver en øjeblikkelig bekræftelse, når reservationsanmodningen sendes En hjemmeside giver dig besked om, at de har modtaget din reservationsanmodning, men nummeret på reservationsbekræftelsen vil blive oplyst på et senere tidspunkt
  Priser, som kræver et særligt medlemskab eller tilhørsforhold for at kunne reserveres Såsom priser kun for medlemmer, priser på forretningsrejser forhandlet af virksomheder, priser for Hilton Team Member
  Priser, som kræver login, kreditkortnummer eller adgangskode for at kunne ses Enhver hjemmeside, som kræver login eller kreditkortnummer for at kunne ses eller for at kunne reserveres til prisen
  Priser, som ikke kan reserveres En reklame som ikke har et direkte link til reservation
  Priser, som afspejler et uautoriseret videresalg af en bekræftet reservation Uautoriseret videresalg betyder videresalg af en eksisterende reservation, som allerede er foretaget i en andens navn
Sådan indsender du din opkrævningsanmodning

Hvordan du indsender din opkrævningsanmodning, er op til dig!

Mulighed 1:

Du kan indsende onlineformularen med opkrævningsanmodningen op til 24 timer efter, at din reservation er foretaget.

 • Navnet på opkrævningsformularen skal svare til navnet på reservationen for hvert enkelt værelse.
 • Der kan kun indsendes én opkrævningsanmodning for hver reservation.
 • Du modtager en e-mailbekræftelse eller et telefonopkald senest 24 timer efter, Hilton har modtaget din opkrævningsanmodning.

*Mulighed 1 er påkrævet for opkrævningsanmodninger, der fremsættes via en mobilapplikation og omfatter skærmbilleder af appen og reservationsoplysninger.

Valgmulighed 2:

Du kan kontakte enhver af vores kontaktcenter-repræsentanter for at indsende opkrævningsanmodningen over telefonen, enten før du har foretaget en reservation eller op til 24 timer efter, at din reservation er blevet foretaget.

 • Navnet på opkrævningsformularen skal svare til navnet på reservationen for hvert enkelt værelse.
 • Der kan kun indsendes én opkrævningsanmodning for hver reservation.
 • Hvis du ringer fra USA, Canada, Puerto Rico eller De Amerikanske Jomfruøer, ring da 1-800-445- 8667. Ellers skal du kontakte kontoret for lokale reservationer i din region.

**Mulighed 2 er påkrævet for opkrævningsanmodninger uden reservationsbekræftelsesnummer og for opkrævningsanmodninger, der fremsættes dagen før ankomst eller samme dag som ankomst.

Proces for gennemgang af opkrævningsanmodning
 1. Når du indsender en onlineformular med en opkrævningsanmodning, vil vi forsøge at validere din påstand uafhængigt senest 24 timer efter din indsendelse af opkrævningsanmodningen med alle nødvendige oplysninger.
 2. Når du foretager en opkrævningsanmodning over telefonen, vil vi forsøge at validere din opkrævningsanmodning med det samme.
 3. Den samme indkvartering skal kunne reserveres til den kvalificerende lavere pris i hotellets valuta på det tidspunkt, hvor vi validerer din opkrævningsanmodning.
 4. Prissammenligninger foretages efter, at skatter, afgifter, drikkepenge, servicegebyrer, gebyrer for tidlig afrejse eller andre gebyrer og løbende udgifter er fratrukket og omfatter ikke ændringer i valutakurser.
 5. Ved ophold på mere end én overnatning vil garantien for bedste pris ved prismatch blive evalueret baseret på den samlede værelsespris for hele opholdet.
 6. Hilton kan afvise en opkrævningsanmodning, hvis den procentvise forskel mellem prisen reserveret igennem den officielle Hilton-reservationskanal og den kvalificerende lavere pris er mindre eller lig med 1 %.
 7. Hilton kan afvise en opkrævningsanmodning, hvis Hilton vurderer, at garantien for bedste pris ved prismatch bevidst bliver misbrugt eller manipuleret for at omgå dens hensigt.
Hvis Hilton godkender din opkrævningsanmodning

Hvis vi validerer tilgængeligheden og berettigelsen af den kvalificerende lavere pris, matcher vi den kvalificerende lavere pris, PLUS vi giver dig 25 % rabat på hele reservationens værelsespris.

Nogle ting at bemærke ...

 • I sådanne tilfælde tilpasser Hilton prisen på reservationen til den kvalificerende lavere pris, Hilton har været i stand til at bekræfte. Denne pris kan være anderledes end prisen på den indsendte formular med opkrævningsanmodningen.
 • Værelsesprisændringen træder ikke i kraft, før du har modtaget en e-mailbekræftelse fra Hilton, der angiver den nye værelsespris.
 • Gæsten, der foretager en reservation, er ansvarlig for alle omkostninger, udgifter og gebyrer i forbindelse med denne reservation (såsom afbestillingsgebyrer), uanset om et krav i forbindelse med garanti for bedste pris ved prismatch er blevet afvist.
 • En opkrævningsanmodning kan blive ugyldig, hvis du foretager ændringer i reservationen, efter at anmodningen er blevet indsendt og godkendt.
Yderligere detaljer

Ugyldig hvor forbudt ved lov. Der er i øjeblikket ingen Hampton by Hilton™-hoteller i Folkerepublikken Kina, der tilbyder garanti for bedste pris ved prismatch. Hilton kan til enhver tid efter eget skøn ændre eller indstille garanti for bedste pris ved prismatch, eller disse vilkår og betingelser, med eller uden varsel.

*** "Anerkendte rejsebureauer" er professionelle bureauer, som er anerkendt af en frivillig baseret rejseorganisation eller sammenslutning, i den udstrækning, at de reserverer priser med Honors-fordele gennem en Hilton-kanal, eller gennem Amadeus, Apollo/Galileo, Worldspan eller Sabre. "Anerkendte rejsebureauer" omfatter ikke onlinerejsebureauer. Frivilligt baserede rejseorganisationer og sammenslutninger er IATA (International Air Transport Association), TIDS, ARC, TSI, CLIA, ERSP, SATO og TRUE.

Disse vilkår gælder for opkrævningsanmodninger, der er indsendt fra 9/27/2018 og frem.

Det er nemt, ikke? Det er både hurtigt og nemt at reservere hos Hilton, samtidig med at vi garanterer den bedste pris ... og vores reservationskundeservice står klar til at svare på alle dine spørgsmål døgnet rundt!

Hvis du ringer fra USA, Canada, Puerto Rico eller De Amerikanske Jomfruøer, ring da 1-800-445-8667. Ellers skal du kontakte kontoret for lokale reservationer i din region.