Sådan fungerer det:

  1. Foretag og bekræft en reservation igennem en af følgende officielle Hilton-reservationskanaler (alle officielle Hilton-websider, alle officielle Hilton-kundeservicecentre, Hilton Honors-appen, direkte på et af Hiltons hoteller eller igennem et anerkendt rejsebureau)

  2. Hvis du finder en kvalificerende lavere pris for den samme indkvartering senest 24 timer efter reservationen, og hvis vi godkender din opkrævningsanmodning, vil vi matche den lavere pris OG give dig yderligere 25 % rabat på værelsesprisen for hver overnatning.

Officielle Hilton-reservationskanaler

Foretag og bekræft en reservation igennem en af følgende officielle Hilton-reservationskanaler:

  • Alle officielle Hilton-websider
  • Alle officielle Hilton-kundeservicecentre
  • Hilton Honors-appen
  • Direkte på et af Hiltons hoteller
  • Gennem et akkrediteret rejsebureau* *Se "Andre detaljer" for flere oplysninger
Kvalificerende lavere priser

En kvalificerende lavere pris er en lavere pris på samme indkvartering, som du har fundet uden for Hiltons egne reservationskanaler senest 24 timer efter reservationen, du foretog igennem en officiel Hilton-reservationskanal. Den lavere pris skal kunne ses af alle inden reservationsproceduren og kunne reserveres af alle.

Visse pristyper berettiger ikke til bedste prisgaranti, hvis der er forskel på indkvarteringen. For eksempel berettiger en pris ikke, hvis den er for en anden værelsestype, et andet hotel, et værelse med en anden udsigt, omfatter forskellige faciliteter (såsom gratis morgenmad), ikke dækker de samme datoer for samme længde ophold, gælder et andet antal gæster eller har forskellige reservationspolitikker, -vilkår eller -betingelser (ligesom andre afbestillings- og refusionspolitikker).

Visse pristyper berettiger ikke til bedste prisgaranti, hvis der er andre restriktioner på eller begrænsninger for visning og reservation af disse priser. For eksempel berettiger en pris ikke, hvis den findes på websider, der ikke afslører varemærke og hotel, før reservationen er foretaget (såsom Hotwire og Priceline), websider, der ikke har mulighed for at foretage reservationer, websider og apps på et sprog, der ikke er understøttet, auktionswebsider, eller hvis den gælder for hoteldelen i en pakkereservation, gælder reservationer, der ikke giver en umiddelbar bekræftelse, eller ikke er tilgængelige for offentligheden (som medlemspriser, forhandlede priser og personalepriser), gælder reservationer, der ikke er godkendt til at blive overført (som når en gæst “videresælger” en bekræftet reservation), gælder for kun en del af hele opholdet, gælder reservationer foretaget 24 timer inden hotellets standard check-in-tidspunkt på ankomstdagen, eller hvis den kræver et login, et kreditkortnummer eller en kode for, at man kan se den.

Sådan indsender du en opkrævningsanmodning

Du skal indsende en fuldt udfyldt opkrævningsformular senest 24 timer efter, du har foretaget og bekræftet din reservation, og mindst 24 timer inden hotellets standard check-in-tidspunkt på ankomstdagen. Navnet på opkrævningsformularen skal svare til navnet på den bekræftede reservation for hvert enkelt værelse. Der kan kun indsendes én opkrævningsanmodning for hver bekræftede reservation. Du vil modtage en e-mailbekræftelse eller et telefonopkald senest 24 timer efter, vi har modtaget din opkrævningsanmodning.

Gennemgang af opkrævningsanmodning

Vi vil forsøge at validere din påstand uafhængigt senest 24 timer efter din indsendelse af en opkrævningsanmodning med alle nødvendige oplysninger. Den samme indkvartering skal kunne reserveres til den kvalificerende lavere pris i hotellets valuta på det tidspunkt, hvor vi validerer din opkrævningsanmodning. Prissammenligninger foretages efter, at skatter, afgifter, drikkepenge, servicegebyrer, gebyrer for tidlig afrejse eller andre gebyrer og løbende udgifter er fratrukket og omfatter ikke ændringer i valutakurser.

Bedste prisgaranti gælder ikke for ophold med flere overnatninger, hvis opholdets samlede værelsespris er større eller lig med den samlede værelsespris for det ophold, du reserverede igennem den officielle Hilton-reservationskanal. Hilton kan afvise en opkrævningsanmodning, hvis den procentvise forskel mellem prisen reserveret igennem den officielle Hilton-reservationskanal og den kvalificerende lavere pris er mindre eller lig med 1 %. Hilton kan afvise en opkrævningsanmodning, hvis det er Hiltons overbevisning, at tjenesten Bedste prisgaranti bevidst bliver misbrugt eller manipuleret for at omgå dens hensigt.

Hvis Hilton bekræfter din opkrævningsanmodning

Hvis vi validerer tilgængeligheden og berettigelsen af den kvalificerende lavere pris, matcher vi den kvalificerende lavere pris, PLUS vi giver dig 25 % rabat på hele reservationens værelsespris. I sådanne tilfælde tilpasser Hilton prisen på den bekræftede reservation til den kvalificerende lavere pris, Hilton har været i stand til at bekræfte. Denne pris kan være anderledes end prisen på indsendte opkrævningsformular.

Værelsesprisændringen træder ikke i kraft, før du har modtaget en e-mailbekræftelse fra Hiltons Guest Assistance-afdeling, der reflekterer den nye værelsespris.

Gæsten, der foretager og bekræfter en reservation, er ansvarlig for alle omkostninger, udgifter og gebyrer i forbindelse med denne reservation (ligesom afbestillingsgebyrer), uanset om en bedste prisgaranti-anmodning er blevet afvist.

En opkrævningsanmodning kan blive ugyldig, hvis du foretager ændringer i reservationen, efter at anmodningen er blevet indsendt og godkendt.

Yderligere oplysninger

“Anerkendte rejsebureauer” er professionelle bureauer i detailrejsebranchen, der er anerkendt af IATA (International Air Transport Association) og bestiller igennem en Hilton-kanal eller igennem Amadeus, Apollo/Galileo, Worldspan eller Sabre.

Hvis der, igennem den officielle Hilton-reservationskanal, er flere tilgængelige priser for samme indkvartering, skal du have reserveret til den laveste pris for at være berettiget bedste prisgaranti.

Ugyldig hvor forbudt ved lov. Der er i øjeblikket ingen Hampton by Hilton™-hoteller i Den Kinesiske Folkerepublik, der tilbyder bedste prisgaranti. Hilton kan til enhver tid efter eget skøn ændre eller indstille bedste prisgaranti-tjenesten eller disse vilkår og betingelser, med eller uden varsel.

Disse vilkår gælder for opkrævningsanmodninger, der er indsendt fra 20. september 2016 og frem.

Det er nemt, ikke? Det er både hurtigt og nemt at reservere hos Hilton, samtidig med at vi garanterer den bedste pris..., og vores reservationskundeservice står klar til at svare på alle dine spørgsmål døgnet rundt.